Februar 2019

Teater i forsamlingshuse

Køb billet

Dødsdansen 3.0

Alice og Edgar har inviteret 30 gæster til sølvbryllup. 25 år i medgang og modgang skal fejres i forsamlingshuset, hvor parret tager imod de festklædte gæster sammen med aftenens mesterkok.
Der er lagt op til et helt traditionelt sølvbryllup med festmiddag afbrudt af lejlighedssange, taler, og fællesdans, men langsomt og næsten umærkeligt siver sølvbrudeparrets livslange og gensidige tyranni ud i rummet og åbenbarer et ægteskab, hvor forliste ambitioner om karriere, børn og kærlighed har frosset ægteskabet til is. Sølvbryllupsfesten er pludselig omdannet til en skueplads, hvor kærlighedshadet får frit spil for åbent tæppe.

Tre skuespillere og en kok tager sammen med publikum afsæt i August Strindbergs »Dødsdansen«. Publikum er forestillingens gæster og skal medbringe en grøntsag fra sæsonen til aftenens middag samt nysgerrighed nok til at blive inddraget i Alice og Edgars spil om ægteskabet som livets mening.

På & bag scenen

Medvirkende Gunnvá Zachariasen (FO), Ulver Skuli Abildgaard (DK) & Matthias Hahne Thorbjörnsson (SV)
Instruktør Pelle Nordhøj Kann (DK)
Dramaturg Sosha Teperowska
Scenograf Ilkka Häikiö (SV)
Kok Miia Suholmen (SV)
Producenter Teater Insite (Sverige), Teater Tvazz (Færøerne) & Teatergrad

Maden

Til forestillingen vil der blive serveret lækker, vegetarisk mad af en professionel kok. Maden samt to drikkevarer er inkluderet i billetprisen.
Har du nogle allergier, bedes du kontakte os på mail senest dagen før, du skal ind og opleve forestillingen.

Der vil blive serveret to mindre retter under forestillingen, og hovedmåltidet serveres først efter forestillingen er slut efter kl. 19.30.

@