Klimaaftaler og valgløfter – »demokrati« i byrådssalen

I forestillingen »demokrati« handler det ikke kun om at lytte og se, men også om at deltage. Som politikere placeres publikum i magtens bløde byrådsstole og skal debattere, tage stilling og aflægge løfter. Løfterne afgives bl.a. i forbindelse med “Jacobs Klimakamp”, hvor skuespiller Jacob Teglgaard sætter sig selv i spil og tager publikum med ind i et grænseland mellem teater og virkelighed på de sociale medier i gruppen “Jacobs Klimakamp”.


Grænsebrydende mennesketeater

Category : Cantabile 2
Date : 20. april 2017
Grænsebrydende mennesketeater

Det er sjældent, vi lærer et andet menneske at kende ved første møde, men det er hvad Cantabile 2’s human specific forestillinger vil have os til. I »Skjult Nummer« rejser man ud i små grupper for at møde skjulte skæbner på skjulte steder. Det er grænsebrydende møder mellem mennesker iscenesat af ikoniske Nullo Facchini. »Skjult Nummer« spiller 1.-11. juni under CPH Stage i co-produktion med Teatergrad.


Barskt teater om Kaj Munk der gik i døden for sin tro

Det Flydende Teater tager i co-produktion med Teatergrad favntag med en af danmarkshistoriens mest omdiskuterede skikkelser. »Martyren Munk« er fortællingen om den antiparlamentariske digterpræst Kaj Munk, hvis kompromisløshed har gjort ham hadet og elsker siden den koldblodige henrettelse af ham i 1945. Det Flydende Teaters »Martyren Munk« kan opleves på Furesøen henover sommeren og efterfølgende på turné i hele landet.@