fbpx
  • AKTIVISTERNE
  • AKTIVISTERNE
  • AKTIVISTERNE
  • AKTIVISTERNE

Demokrati Garage + Natklubben Sigurdsgade
12.1.–2.2.2024

 

Køb billet

 

AKTIVISTERNE

 

Klimakrise, krig i Europa, inflation og ligestillingsdebat. Listen af presserende samfundsproblemer kan fortsætte i det uendelige, og alt imens politikerne har travlt med Store Bededag og undersøgelseskommissioner, vokser problemerne sig kun større. Men hvor bliver folkets oprør af? Har velfærdssamfundets lune tæppe lagt sig som en bekvem lammelse over hele befolkningen?

Året er 2024. Et band er samlet for at få dig op af sofaen og ind i kampen mod verdens elendighed og kriser. De vil skabe musik som vækker aktivisme og forandring – når nu politikerne ikke tager hånd om problemerne.

Bandet tager publikum med på en rejse gennem de seneste 60 års aktivisme i musik og billeder. De følger i de aktivistiske helte og heltinders fodspor for på egen krop at forstå, hvad der kunne få mennesker til at tilsidesætte sig selv for en større sag – og hvorfor det er så ulidelig svært i dag.

AKTIVISTERNE er en hybrid mellem koncert og teater, der gennem sange, musik og tekst vækker følelser og minder. Sammen med bl.a. John Lennon, Natasja, Tracy Chapman, Beyoncé, Grieg og Annisette spørger bandet sig selv og os: Er det stadig aktivisme at drømme sig til en bedre verden fra en alt for stor dobbeltseng? Er alle BZ´erne druknet i friværdi og Barolo? Kan det virkelig være rigtigt, at en 17-årig skolepige skal redde vores klode? Hvornår bliver aktivisme til civil ulydighed og terror – og hvilke personlige ofre er vi villige til at gøre?

Bandet er ikke i tvivl – verden kalder på handling og vi skal op af sofaen og ind i kampen!

 

På + bag scenen

Medvirkende Alfred Nordhøj Kann, Marie Louise von Bülow, Rolf Hansen + Christine Worre Kann
Komponist Marie Louise von Bülow
Instruktør Leiv Arne Kjøllmoen
Dramatiker Julie Petrine Glargaard
Scenograf Nikolaj Heiselberg Trap
Lysdesign Flora Pelle Brandt
Idé & koncept Teatergrad

 

Det praktiske

Fra 15 år og op.

Demokrati Garage: 12.+13.1.24
Natklubben Sigurdsgade: 31.1.–2.2.24