fbpx

Maj–august 2020

Teater hos SMK + på Furesøen + på Danmarksturné

Køb billet til Furesøen

ANNAS VERDEN

Endelig forår. Lyset vender tilbage. Det lys som alle i Skagen er afhængige af, og som får kunstnere til at valfarte til fiskerlejet. Hjemme hos Anna Ancher betyder lyset, at hun og ægtemanden Michael kan male igen, og at huset snart vil summe af liv.

Anna står foran sit gennembrud på den københavnske kunstscene. Privat og arbejdsmæssigt er hendes og Michaels forhold idyllisk. De er ligeværdige, fascinerede af hinanden og i takt med, at Annas åbenlyse talent for at male har foldet sig ud, er deres forhold kun blevet styrket. Men det er ikke let at forene den klassiske moder- og hustrurolle med et liv som bohemekunstner. Særligt omverdenen har svært ved at forstå hendes valg og ikke mindst fravalg i bestræbelserne på at lykkes som kvindelig kunstner. På den måde peger kvinde- og kunstnerportrættet af Anna Ancher på ét af vor tids store køns- og identitetsspørgsmål: Kan man både have børn og karriere, eller må man vælge – og hvad er konsekvenserne?

Beretningen om Anna Ancher er fortællingen om en ny type kvinde, en ny retning i malerkunsten og historien om samlingspunktet for kunstnerkolonien i Skagen – ét af de mest produktive og succesfulde kunstneriske fællesskaber i Danmark.

På & bag scenen

Medvirkende Julie Riis, Luise Skov, Pelle Nordhøj Kann + Nanna-Karina Schleimann
Instruktør Jennifer Vedsted
Dramatiker Julie Petrine Glargaard
Scenograf Sir Grand Lear
Komponist Nanna-Karina Schleimann
Kreativ producent Christine Worre Kann
Idé & koncept Det Flydende Teater

Læs mere om at købe en fuld forestilling her.

Spilletider & -steder 2020

  • Onsdag 13. maj kl. 20.15: PREMIERE hos SMK
  • Fredag 15. maj kl. 18.15: SMK
  • Lørdag 16. maj kl. 18.15: SMK
  • Søndag 17. maj kl. 18.15: SMK
  • Lørdag 23. maj: Thy
  • Søndag 24. maj: Thy

Baadfartens både, Furesøen

Vi spiller i år mandag–fredag kl. 17 + kl. 19 på Furesøen. 

Danmarksturné

Kommer senere.

Vejrforhold og aflysninger på Furesøen

Når Det Flydende Teater spiller på Furesøen, foregår det på Baadfartens båd “Hjortholm”, som er fuldt overdækket. I tilfælde af regnvejr bliver der yderligere monteret sideruder på båden. Publikum, skuespillere og musikere bliver ikke våde under forestillingen. Vi vil dog anbefale at tage tøj på, der passer til vejrforholdene. I tilfælde af regnvejr kan der ligge vand og/eller mudder på stien ned mod båden, og derfor anbefaler vi også fornuftigt fodtøj.
Det Flydende Teater aflyser kun forestillinger, hvis vejret eller andre forhold ikke tillader Baadfarten at sejle. Dette er i tilfælde af lyn og torden eller meget kraftig vind eller tekniske problemer. Det er Baadfarten, som vurderer dette. Vejrforholdene er ét af de krydderier, der gør alle forestillinger forskellige.

I tilfælde af aflysning kontakter vi alle, der har købt billet direkte på mail og SMS.
I disse helt særlige tilfælde, at vi må aflyse en forestilling, ombyttes/refunderes billetterne, hvis forestillingen ikke er gået i gang.

Hvis forestillingen aflyses efter en sammenlagt spilletid på over 30 minutter fra forestillingens påbegyndelse, ombyttes/refunderes billetterne ikke.

Forestillingen laves ud fra et samarbejde med SMK.

@