fbpx

 

Teatergrad TALK

 

Via ekspertviden fra specielt indbudte gæster, ønsker vi med Teatergrad TALK at perspektivere og diskutere de relevante tematikker der ligger til grund for vores forestillinger.

#2 EN AFTEN I HØJSKOLENS ÅND
– udvikling, selvrealisering og fællesskab

Højskoleånd og fællesskaber. Udvikling og selvrealisering. Dét er noget de tre paneldeltagere har holdninger og erfaringer med. Til talken kom vi omkring spørgsmål som: Er højskoleånden anno 2023 stadig en vigtig og væsentlig del af ungdommens almene dannelse og den danske selvforståelse? Eller er det først og fremmest et personligt realiseringsprojekt? Hvilke oplevelser har de hver især med fra højskoletiden og hvad betyder ’højskoleånden’ for dem personligt?

Mød Bertel Haarder tidl. folketingsmedlem for Venstre og søn af højskoleforstander Hans Haarder og Agnete Haarder, Ayoe Angelica sangerinde og tidligere højskoleelev og Rasmus Meyer forstander af Krogerup Højskole til en aften i højskolens ånd.

Teatergrads talk ’EN AFTEN I HØJSKOLENS ÅND – udvikling, selvrealisering og fællesskab’ blev afholdt i Københavns Højskoleforenings værdiladede omgivelser, efter forestillingen TILBAGE TIL HØJSKOLEN mandag d. 6. marts 2023

Medvirkende Bertel Haarder tidl. folketingsmedlem for Venstre og søn af højskoleforstander Hans Haarder og Agnete Haarder, Ayoe Angelica sangerinde og tidligere højskoleelev og Rasmus Meyer forstander af Krogerup Højskole
Moderator Pelle Nordhøj Kann
Tilrettelæggelse Mathilde Høm Kristensen
Redigering Frederik Rosenkjær-Wind

(Gen)hør samtalen GRATIS i vores app Teatergrad

Download app her!

 

Sådan kommer du i gang »

 

#1 NÅR MØRKET FALDER PÅ

Tidl. politiinspektør og efterforskningschef Bent Isager-Nielsen, direktør for Danner Mette Marie Yde og redaktør på podcasten Third Ear, Tim Hinman var de første gæster i rækken, til det nye format.

Fra hvert deres faglige perspektiv, blev det til en samtale om true crime-genren og det etiske grænseland mellem underholdning og oplysning, og om de vidtrækkende konsekvenser en forbrydelse har for alle involverede.

Medvirkende Tidl. Politiinspektør og efterforskningschef, Bent Isager-Nielsen, direktør for Danner, Mette Marie Yde og redaktør på podcasten Third Ear, Tim Hinman
Moderator Instruktør på forestillingen, Pelle Nordhøj Kann
Tilrettelæggelse Christine Worre og Mathilde Høm Kristensen
Redigering Marcus Uhre
Forestillingen NÅR MØRKET FALDER PÅ er produceret i samarbejde med Randers Teater.

(Gen)hør samtalen GRATIS i vores app Teatergrad