fbpx

Forårshold 2020

Vil du være med til at udvikle en forestilling i et spændende byrum sammen med andre scenekunstnere? Så meld dig til +grads forårssæson, hvor vi sammen skal skabe en forestilling ud fra temaet kvartvejs.

Kvartvejs- eller kvartlivs-krise er et efterhånden udbredt begreb, der først og fremmest refererer til en personlig tilstand. En tilstand præget af eksistentiel tvivl, bekymring eller uro over at være nået ’kvartvejs’ i livet, men endnu ikke have fundet sin plads i det.

Typisk opstår krisetilstanden, idet man føler sig nødsaget til at træffe livsafgørende valg – eller idet man pludselig ikke længere kan se en mening med de valg, man allerede har truffet. Ideen om hvem man er, eller hvem man troede, man skulle være, krakelerer og så står man dér.

Har jeg valgt det rette studie? Er min kæreste overhovedet den rigtige for mig? Hvad laver alle de babyer i mit Facebook-feed? Har jeg set nok af verden? Hvad med den der yogalærer-uddannelse på Bali? Virker det uselvstændigt stadig at bo i en forældrekøbslejlighed?

Sammen med jer glæder vi os til at undersøge, hvilke årsager, udfordringer, følelser og muligheder, der er forbundet med det at være nået kvartvejs i livet. +grad tilbyder professionelle rammer om jeres kreative proces, men det er jer som hold, der driver værket og får magien til at ske. Gennem forløbet vil I blive undervist i skuespilteknik, replikbehandling, byrumsinteraktion og dramatisk tekstskrivning, og I vil møde mennesker, der på den ene eller anden måde har været i berøring med temaet. Forløbet afsluttes med en (eller flere?) visninger af jeres forestilling.

Teatergrad danner de professionelle rammer om jeres kreative proces, men det er JER der skal drive værket og få magien til at ske. Dette forløb er altså for dig, som ønsker at tage ejerskab over den kreative proces, få indsigt i byrumsteatrets arbejdsgange, få redskaber til at skabe eget materiale og ikke mindst ønsker at blive inspireret af andre scenekunstnere.

Praktiske informationer

Periode: 24. februar 2020 – 12. maj 2020
Øvedage: Hver mandag + torsdag kl. 18.00-21.00
Opløb: Hele uge 19 – hver aften kl. 18.00-21.00

Weekendprøver:
7. marts kl. 10.00-16.00
8. marts kl. 10.00-16.00

28. marts kl.10.00-16.00
29. marts kl.10.00-16.00

25. april kl. 09.00-21.00 – Deltagelse i Aprilfestival

3. maj kl. 10.00-16.00

Spilleperiode:
9. maj kl. 17.00 – Premiere
11. maj kl. 20.00
12. maj kl. 20.00

Pris for hele forløbet: 4.500 kr.

Undervisningstimer: 120 timer + deltagelse som publikum til prøver og forestillinger på Teatergrad

Fast underviser: Lasse Hal – Dramalærer og instruktør

Gæsteundervisere:
Pelle Nordhøj Kann – skuespiller og kunstnerisk leder for Det Flydende Teater
Sandra Yi Sencindiver – skuespiller og kunstnerisk leder for dansdansk
Christine Worre Kann – teaterleder og kreativ producent for Teatergrad
+ aktuelle skuespillere i huset

Kunstnerisk leder: Karen Zenia Hal Hermansen – Dramaturg og producent

Optagelsesworkshop: 23. januar kl. 18.00-21.00

For at blive taget i betragtning til forårsholdet skal du tilmelde dig optagelsesworkshoppen. Vi mødes på Teatergrad i træningstøj og laver sammen en række øvelser og opgaver. Efterfølgende er der en kort individuel samtale. Vi serverer kaffe, te, vand og frugt. Senest d. 27/1 får alle tilbagemelding.

Tilmeld dig optagelsesworkshoppen her.


@