fbpx

Teatergrad søger teatermedarbejder med scenograf- eller produktionsprofil i projektstilling

  • perioden 25. oktober 2021 til 10. februar 2022
  • praktik, løntilskud eller lign.

 

Som teatermedarbejder i denne periode vil du indgå som en vigtig del af vores arbejde. Dit arbejde vil være bundet op om de to produktioner vi laver i denne periode. Først en dramatiseret julekoncert, LUK JULEFREDEN IND, med fokus på ensomhed, til hele familiens juleglade sjæle på tværs af generationer. Efter jul starter prøverne på den anden produktion, ANTIGONE 2030. Det er vores gendigtning af Sofokles’ antikke tragedie, til et retsagsdrama i en kriseramt verden, i den nære fremtid.

Vi er interesseret i at skræddersy et forløb hvor vi vægter din faglige ekspertise, indenfor enten scenografi, eller produktionsprocesser og ledelse. Derudover vil din arbejdsdag også bestå af en række alsidig praktiske produktionsopgaver, under følgende faner:

  • Scenograf/rekvisitørassistent opgaver, være i dialog med scenografen og sørge for indkøb af de givne rekvisitter.
  • Produktionsassistent opgaver, i dialog med vores produktionsleder løse både forudsete og uforudsete opgaver.
  • Instruktørassistent opgaver, ajourføring af manuskriptet, sørge for print og videreformidle og indskrive aftaler i produktionsplan, skrive dagsmails, mv.

På Teatergrad laver vi ‘byrumsteater’. Vi skaber forestillinger til byrum, hvor rummet, tematikken og publikum, alle inddrages aktivt i arbejdet med forestillingen for derigennem at skabe en kontekstrelevant større helhed. Vi er vant til at tænke kreativt og løsningsorienteret. Derfor indgår vidensdelingssamtaler også i arbejdet op til enhver produktion.

Vi værdsætter hinandens bidrag på tværs af fagkompetencer, med en klar, ligetil kommunikation, og at det er ved at løfte i flok, at vi kommer bedst muligt i mål. Vi sætter pris på at skabe teater sammen, som rykker ved publikum, og vi søger dig som har interesse for det samme, og som går til opgaven med lysten til samarbejde og en høj grad af selvstændighed.

 

Kan du genkende dig selv i denne beskrivelse, og se dig selv som en del af vores teaters arbejde?
Har du lyst til at udfordre dig selv og lære noget nyt? Så send os endelig en ansøgning og dit CV.

Stillingen er fuldtid. For at komme i betragtning til stillingen skal du opfylde kravene til enten en løntilskudsstilling, praktik eller lign.

Send din ansøgning allerede i dag til produktionsleder Anna Sofie Rimestadannasofie@teatergrad.dk

Vi holder samtaler løbende.