fbpx

Mangler du inspiration til julegaveindkøb?

Category : Teatergrad
Date : 3. december 2018

Så har vi to gode idéer! Teatergrad præsenterer to fede forestillinger næste år, som er den perfekte gave til dem, som har alt og aldrig ønsker sig noget.


»Dødsdansen 3.0«

– Strindbergs ægteskabsdrama som interaktivt madteater

Edgar og Alice har været gift i 25 år. 25 år i medgang og modgang skal fejres, og derfor har de inviteret 40 gæster til stor sølvbryllupsfest i det lokale forsamlingshus. Men imellem alt den gode mad, talerne og dansen åbenbarer der sig et ægteskab fuld af foragt, manipulation og tyranni. Sølvbryllupsfesten er nu omdannet til en skueplads, hvor kærlighedshadet får frit spil.

Publikum er parrets gæster og bedes medbringe en grøntsag til aftenens lækre, vegetariske middag, som vil blive tilberedt og serveret under forestillingen af en professionel kok.

Perfekt til par og dem, som elsker god mad og en anderledes teateroplevelse.

Læs mere og køb billet her. 


»The BeatRoots«

– en country-komedie hvor fællesskab er under pres

I koncertformat udspiller der sig i »The BeatRoots« en country-komedie om en tragisk tid, hvor fællesskaberne er i opløsning, udfordret af tidens individualisme. Det er en fortælling, der strækker sig fra en krise mellem to brødre til den verdensomspændende politiske krise.

I »The BeatRoots« er vi både i teatret og til koncert. Fra dramatikken stjæler vi den medrivende historie, de genkendelige karakterer og den samfundsrelevante tematik og fra koncerten stjæler vi musikken, vildskaben og publikums engagement.

Perfekt til country-fans og dem, som er vilde med musik og linedance.

Læs mere og køb billet her.