fbpx

Nora og Thorvald på tur

Category : Teatergrad
Date : 15. september 2016

Et dukkehjem

I foråret 2016 repræsenterede Teatergrad sammen med enkelte andre Danmark ved Nordic Performing Arts Days på Færøerne. Med os havde vi Fix & Foxys »Et dukkehjem«. Det var både et stort privilegium og en fantastisk oplevelse for de medvirkende at møde Færingerne med denne anmelderroste forestilling i private hjem. Siden har forestillingen ligget stille, men nu er vi mere end klar til at genoptage mødet med Thorvald og Nora rundt om i landet. Med premiere den 31. oktober i Hvidovre tager vi på et lille togt gennem landet fra Hvidovre over Thy til Bornholm. Tre skuespillere, en pose øl, en iPod, et par og deres hjem samt 30 publikummer skaber den mest naturalistiske udgave nogensinde af Ibsens verdensberømte ægteskabsdrama.

Følg vores turnéplan her. De tre forestillinger i København er desværre pt. udsolgt, men der kan jo ske ændringer, så tjek løbende for ledige billetter her.

Medvirkende Lise Lauenblad, Rolf Hansen + Pelle Nordhøj Kann Instruktører Tue Biering + Jeppe Kristensen, Fix & Foxy

Fix & Foxys »Et dukkehjem« blev første gang produceret i samarbejde mellem Det Kongelige Teater og Oslos National Teater og med støtte fra Stiftelsen Skandinavisk Teaterpris.