Scenografi i byrummet – workshop

Nu har du mulighed for at tilmelde dig et kursus i scenografi med fokus på byrummet og med afsluttende produktion til +grads forårsholds forestilling.

Kursets underviser, Lea Burrows, er fast tilknyttet scenograf på Teatergrad, som er et opsøgende byrumsteater med en stærk social profil. På Teatergrad har Lea Burrows senest været medskaber af forestillingen »Sorg – i børnehøjde«, som blev præmieret af Statens Kunstfond.

Kurset er tilknyttet +grads forårsproduktion med henblik på at skabe en scenografi til deres forestilling om klimaets fremtid. +grad er et scenekunstværksted for unge i alderen 17-25 år. Alle kan tilmelde sig scenografi-workshoppen.

Kurset består af en kort introduktion til arbejdet som scenograf med fokus på scenografi i byrummet, prøveobservation, udvikling af et scenografisk koncept og produktion af en scenografi.

Kursusdage

  • Lørdag d. 23.03.19 kl. 10.00-13.00
  • Onsdag d. 27.03.19 kl. 18.30-21.30
  • Lørdag d. 30.03.19 kl. 10.00-16.00
  • Premiere er lørdag d. 06.04.19 kl. 20.00

Herudover skal der medregnes tid til forberedelse og arbejde på projektet hjemmefra og eventuelle sociale arrangementer.

Pris

650 kr. som inkluderer undervisning og materialer

Tilmelding

Er du interesseret i at deltage i kurset, skal du sende en mail med en kort beskrivelse af dig selv til: plusgrad@teatergrad.dk

Lea Burrows / Sir Grand Lear

Lea Burrows er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i København 2001-2005 og har siden arbejdet som freelance scenograf på mere end 60 produktioner i Danmark, Norge og Sverige. Hun har bla. arbejdet på Mungo Park, Det Kongelige Teater, Folketeatret, Bremen Teater, Teater Momentum, Republique, Helsingborg Stadsteater, Malmö Stadsteater, Odsherred Teater, Aalborg Teater, Baggårdsteatret etc., med instruktører som Minna Johannesson, Moqi Simon Trolin, Rune David Grue, Minna Johannesson, Thomas Bendixen, Henrik Grimbäck, Nils P. Munk, Frede Guldbrandtsen, Ole Johan Skjelbred, Frederik Cilius og Rasmus Bruun m.fl.

I 2008 modtog Lea Burrows Statens Kunstfonds arbejdslegat.

I 2014 stiftede Lea Burrows scenografiduoen Sir Grand Lear med kollegaen Ingvild Grande. Duoen arbejder under mottoet “Scenography beyond Aesthetics” og modtog Statens Kunstfonds arbejdslegat i 2015.


@