fbpx

Den 29. september åbner Metroens nye cityring med 17 nye stationer, som binder hele byen sammen. Dette fejres med et brag af en folkefest og åbningsshow på Rådhuspladsen og på Frederiksberg, som bliver iscenesat og kurateret af Teatergrad.

København H – Metroselskabet / Reginaldo Sales

Vi er meget glade og stolte af at være en del af dette store projekt og fejringen af den nye Metro Cityring, som kommer til at binde byen sammen på en helt ny måde. Med den nye cityring vil københavnerne kunne komme rundt i byen på en hel ny og meget hurtigere måde, hvilket kommer til at ændre markant på, hvordan vi bruger byen.

Showet kommer til at byde på optræden fra flere af Danmarks største musikere og taler fra både H.M. Dronningen, Statsministeren, Københavns Overborgmester og Frederiksbergs borgmester.

Ud over at stå for den kunstneriske og dramaturgiske bue for showet på Rådhuspladsen, har Teatergrad også udviklet og iscenesat en særlig optræden i showet med titlen ”Et døgn i metroen – en by i forvandling” med en masse seje medvirkende, blandt andre Per Vers, Copenhagen Phil, Don Gnu, Andrea Pellegrini, Dreamers’ Circus, Josephine Raahauge, Janus Elsig, Rockets Cheerleaders med flere.

På Frederiksberg vil showet byde på børneteater af Paolo Nani Teater og Live Art Danmark og musik med Christina Von Bülow Trio, Mames Babegenush og Alberte Winding Duo. Åbningsshowet ”Et døgn i metroen – en ny i forvandling” transmitteres også live fra Rådhuspladsen.

Vi håber at se mange af jer til denne spændende dag og folkefest den 29. september!

De bedste hilsner
Alle os fra Teatergrad

Find hele programmet på Facebookeventet her

Frederiksberg Allé – Metroselskabet / Ditte Valente