fbpx

Sidste sommer modtog Teatergrad en 3-årig driftsbevilling fra Statens Kunstfond. Det betyder, at vi nu har tre år til at udvikle, udfordre og forfine vores forestillinger og samtidig styrke vores organisation, så Teatergrad forhåbentlig får en lang og produktiv levetid. For at give os selv de bedst tænkelige betingelser for det, har vi hentet hjælp udefra og opgraderet vores bestyrelse.

Teatergrads nyvalgte bestyrelse er

Formand Niels Righolt, der har et langt og glorværdigt CV inden for det danske og svenske kulturliv. På listen over hverv tæller: PR-koordinator, informationschef, producent, kunstnerisk leder, kulturpolitisk udvikler, kulturkonsulent, administrerende direktør og politisk rådgiver inden for en bred vifte af kulturelle institutioner og organisationer. Til daglig er Niels Centerleder for Center for Kunst & Interkultur i København.

Marie Lundgaard, der har været en del af Teatergrads bestyrelse helt fra den spæde start. Hendes engagement, viden om målgrupper og ”hands-on” praksis med kommunikation i teaterbranchen har været en uvurderlig hjælp i Teatergrads opstart. Marie er kommunikationschef på Betty Nansen Teatret efter i en årrække at have haft samme stilling på Teater Grob.

Merethe Eckhardt er uddannet jurist og har været chef for Strategi og projekt i DR, hvor hun også senere blev underdirektør i DR Medier. I dag er Merethe Udviklingsdirektør for Domstolsstyrelsen, hvor hun står i spidsen for en afdeling, der konstant skal holde hele det danske retssystem under udvikling. Vi føler os overbeviste om, at hun også nok skal få sat gang i noget udvikling af Teatergrad.

Carsten Haurum har gennem de seneste 14 år været administrerende direktør i Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning. Sidste år valgte han at stoppe som embedsmand og er i dag partner i konsulentvirksomheden Nextstep by Bindslev, der har specialiseret sig i nye velfærdsløsninger og alliancer på tværs af organisationer. En model, som vi allerede nu er meget inspirerede af på Teatergrad og glæder os til at arbejde videre med.

Vi hilser hele vores nye bestyrelse hjertelig velkommen og glæder os meget til samarbejdet.