Teaterskolen +grad – Byrumsteater for unge

Om +grad

Læs om efterårsholdet 2019 her.

Med denne nye teaterskole for unge mellem 17 og 25 år åbner Teatergrad et udviklingssted for unge, der ønsker at arbejde seriøst med teater med et moderne udtryk.

Teatergrads lillesøster +grad danner en kunstnerisk ramme af høj kvalitet, hvori vi skal udforske byen, os selv og hinanden og formidle byrummenes usagte fortællinger.

Vi skal danne en gruppe med stærke samarbejdsrelationer, hvor der er tryghed og åbenhed for at bringe sig selv ud i sceniske eksperimenter og dermed bryde egne grænser. Der vil blive lagt vægt på den enkeltes udvikling og den samlede gruppes kunstneriske udtryk og fremskridt.

Vi vil arbejde med en række teknikker og metoder, der fører frem til arbejdet med en større forestilling. Målet er at opføre et værk i et spændende byrum i København eller omegn.

Hvis du vil være med i +grad, skal du være indstillet på at møde op til alle undervisningsgange. Du skal være åben overfor positiv forandring i dit liv og modig til at kaste dig ud i et tæt og intenst samarbejde med dine medstuderende og dine undervisere. Du skal være et menneske, der tør se dine egne styrker, svagheder og menneskelige særheder i øjnene. Og være åben for at kaste dig selv og din historie ind i fællesskabet.

Læs om tidligere holds forestillinger her

Langsomt oplades natten af byens lys.
Stjerneknapperne blinker
og på måneskærmen ses de første billeder.
Åh, jeg vugges som på en damper,
et tungt exprestog gennem mørket,
flyver højt i natmaskinen.
Skyerne af drømmedamp
hvisker hvidt til jorden.
Natmaskinen arbejder og absorberer
menneskenes sjæle.
Mørket fyldes tæt af en summen af energi …

Michael Strunge


@