fbpx
  • Når mørket falder på

14.11.–18.11. + 28.11.–1.12.2022
København: Hans Egedes Kirke + Politimuseet

 

 

Når mørket falder på

 

Når efterårets mørke og kulde begynder at omslutte Danmark, har Teatergrad og Randers Teater premiere på den nye ’true crime’-forestilling NÅR MØRKET FALDER PÅ. Kom helt tæt på de mest afsides kroge af det menneskelige sind.

”True crime”-genren har gået sin sejrsgang de seneste år i formater som podcasts og dokumentarer, men menneskets interesse og fascination for mordmysterier og kriminalgåder er ikke ny. Fra Agatha Christies ”whodunnit” til Jussi Adler-Olsens udpenslende voldsforbrydelser og knudrede antihelte. Men hvori ligger vores fascination? Er det spændingen over at en potentiel morder går iblandt os? Og kunne jeg være endt samme sted? NÅR MØRKET FALDER PÅ bringer publikum helt tæt på både forbryder, offer og gerningssted.

Forestillingen tager afsæt i virkelige mordgåder, men i stedet for at fokusere på de makabre detaljer omkring forbrydelserne, vil vi kredse om de psykologiske, sociale og samfundsmæssige mekanismer, der går forud for forbrydelsen. Hvis man vil forhindre og forebygge mord, må man vide hvornår og hvordan man kan gribe ind.

 

Forestillingen er en co-produktion lavet i samarbejde med Randers Teater

7.-11.11. + 21.-25.11.2022:
Randers, Østre Kapel
Køb billet til forestilling i Randers her »

 

På + bag scenen

Medvirkende Julie Riis og Daniel Bevensee
Instruktør Pelle Nordhøj Kann
Dramatiker Julie Petrine Glargaard
Dramaturg Tine Eibye og Christine Worre Kann
Komponist Marie Louise von Bülow
Scenograf Nikolaj Heiselberg Trap
Lysdesign Viktor Holm Lauridsen
Forestillingsleder
Josefine Bitsch

 

Læs om Teatergrad »