fbpx

SKJULT NUMMER

– er du klar til at tage ud på en ukendt rejse?

En besked tikker ind på mobilen. Nummeret er skjult, men indholdet er ikke til at tage fejl af. Du skal ud på en rejse gennem et ukendt København. Og dine ledsagere er mennesker, du først lige har mødt.

I kender ikke rejsens destination, men hvor I kommer hen, hvem I møder og hvad I oplever er tæt forbundet med jeres investering i jer selv og hinanden. I drager på én gang ud som eksistentielle detektiver og urbane opdagelsesrejsende – som særligt indbudte i hinandens liv og som udvalgte gæster i københavnske verdener, I ikke kendte eksistensen af.

Cantabile 2’s nyeste værk får grænserne mellem virkelighed og fantasi til at smuldre, når forestillingens publikum begiver sig igennem byen til fods, i hestevogn, i amerikanerbiler eller måske i trækvogn. Din rejse kan føre dig til møder i private stuer og soveværelser, igennem skøn natur og grumt forfald eller på jagt efter skjulte spor i byens beværtninger.

I SKJULT NUMMER vil publikum blive inddelt i grupper, og hver gruppe vil have deres egen helt særlige rejse igennem forestillingen, hvor de skal arbejde sammen om at finde vej og komme videre.

Medvirkende Anna Bove Eiler, Loa Carlslund, Nullo Facchini, Siri Facchini Haff, Karolina Pietrzykowska, Al Seed, Steffen Sommerstedt, Maria Stoyanova, Sandra Yi Sencindiver, Angela Østergaard + Natali Khokhlova
Instruktør Nullo Facchini
Scenograf Paola Serafini
Koncept Cantabile 2

OBS! VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT MØDESTEDET ER:

Skolen på Duevej
Gymnastiksalen
Duevej 63
2000 Frederiksberg

SKJULT NUMMER er støttet af Statens Kunstfond, Nørrebro Lokaludvalg, Kongens Enghave Lokaludvalg, Valby Lokaludvalg og DANSK RUSSISK FORENING.