fbpx

SOLENS SKYGGER

– en musikperformance om ensomhed og fællesskab af ungdomsteatergruppen +grad

Læs mere om teaterskolen +grad her.

Teatergrads ungdomsteatergruppe +grad har udviklet musikperformancen SOLENS SKYGGER i samarbejde med instruktør og underviser Lasse Hal. SOLENS SKYGGER er en smuk forening af musik, bevægelse og tekst, som udtrykker følelser og fortællinger om at ankomme til et nyt land og den ensomhed, der kan ramme, når man står på fremmed grund uden at kende nogen.

Forestillingen er udviklet med inspiration fra fortællinger af gæster hos Muhabet, som er et værested for psykisk sårbare flygtninge og indvandrere. Gennem prøveperioden har +grads unge spillere løbende besøgt Muhabet og snakket med gæsterne i huset for at høre deres historier om at forlade deres hjemland og ankomme til et nyt og fremmed sted.

Forestillingen skal spille i Muhabets fællesrum, som normalt danner rammerne for gæsternes fællesspisning, snakke, lektiehjælp, kortspil, koncerter og andre aftenarrangementer.

På & bag scenen

Medvirkende Anna Hawa Kamuk Mnasi, Jessica Barkani, Mathilde Hauch-Fausbøll, Stefan Maximilian Bruus, Esther Emborg Bünemann + Sara Amalie Gerup
Instruktør & hovedunderviser Lasse Hal
Leder af +grad Karen Zenia Hal Hermansen
Gæsteundervisere Signe Dahl + flere

Forestillingshistorik

Forestillingen havde premiere den 8. december 2018 hos Muhabet værested.

Forestillingen er støttet af Nørrebro Lokaludvalg.