fbpx

Om Teatergrad

Teatergrad er lille storby teater i København, og vi er Københavns  byrumsteater; et moderne tilgængeligt teater, der er opsøgende og i kontakt med hele samfundet. Vi har forladt teaterinstitutionens lukkede bygninger, indtaget byen som scene og opsøger publikum dér, hvor de er. Danmark har et væld af spændende byrum, der byder på æstetiske medfortællinger for borgerne, der vil møde levende kunst på moderne og nutidige præmisser. For Teatergrad skal moderne kunst være nærværende og rørende på det nutidige samfunds præmisser.

Skabelsen af forestillinger er for Teatergrad en løbende udviklingsproces. Den gode kunstneriske idé til en forestilling kan ikke stå alene. Forestillingerne skal være aktuelle, de skal passe i et relevant byrum, og så skal de ikke mindst være vigtige og betydningsfulde for publikum. Vi arbejder konstant med, hvordan vi kan inddrage byens rum bedst muligt, og hvordan vi kan inddrage publikum som medskabende fra starten af processen.

Teatergrad producerer på nuværende tidspunkt årligt én voksen- og én børne/ungdomsforestilling. Derudover producerer vi mellem to og fire co-produktioner samt diverse events. Vi spiller ca. 350 forestillinger årligt fordelt i hele Danmark.

Teatergrad har kontor i Osramhuset på Valhalsvej 4, 2200 København N.

Fotograf Per Morten Abrahamsen
Grafiker Nethe Ellinge

 

Teatergrad er

Christine Worre Kann, Pelle Nordhøj Kann, Josefine Bitsch, Mathilde Høm, Marie Louise von Bülow, Rolf Hansen, Nikolaj Heiselberg Trap, Nethe Ellinge og flere dejlige mennesker.

 

Teatergrads ledelse

Christine Worre Kann // Teaterleder
Pelle Nordhøj Kann // Kunstnerisk leder

 

Teatergrads bestyrelse

Merethe Eckhardt (forkvinde) // Udviklingsdirektør for Domstolsstyrelsen
Niels Righolt // Centerleder for Center for Kunst & Interkultur – CKI
Carsten Haurum // partner i Nextstep by Bindslev
Marie Lundgaard // Kommunikationschef for Betty Nansen Teater

Gældende Vedtægter for Teatergrad

Regnskab for Teatergrad 2021/22

 

 

Billetsalg

Teatergrad sælger billetter gennem Teaterbilletter. Læs Teaterbilletters købsbetingelser her.
Ved køb af billetter via Teaterbilletter pålægges billetprisen et gebyr. Der er ingen fortrydelsesret på billetter, og vi refunderer ikke købte teaterbilletter.

Ved aflysning af en forestilling, ombyttes/refunderes billetterne, hvis forestillingen ikke er gået i gang. Billetprisen ekskl. gebyr tilbagebetales til det kort, der er brugt til købet. Pengene tilbagebetales via Teaterbilletters bogholderi, og der kan derfor gå op til 30 dage, før pengene er retur på kontoen.

Hvis forestillingen aflyses efter en sammenlagt spilletid på over 30 minutter fra forestillingens påbegyndelse, ombyttes/refunderes billetterne ikke.

Har du spørgsmål til dette, kontakt os på info@teatergrad.dk

 

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til at modtage information og nyheder fra Teatergrad, Det Flydende Teater og teaterværkstedet +grad per e-mail. Disse e-mails kan afmeldes ved at anvende afmeldingslinket i e-mailen. Hvis du ønsker at få slettet din data eller ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte os på info@teatergrad.dk eller på tlf. 51 95 30 29 man.–tors. kl. 13-15.

 

Brug af fotos

Hvis du ønsker at gøre brug af vores fotos, bedes du kontakte os på forhånd, medmindre andet er aftalt.
Følgende information bedes fremgå tydeligt af billedteksten: Forestillingstitlen, teater og fotografens navn.