fbpx

Vejrforhold og aflysninger

 

Når vi spiller ved Sophienholm, spiller vi ude i parken med udsigt ud over søen. Publikum sidder på stole foran scenen.

Da vi spiller udenfor, anbefaler vi publikum at tage tøj på til lidt af hvert, da det danske sommervejr er omskifteligt, og det kan være køligt om aftenen ved vandet. Vejrforholdene er ét af de krydderier, der gør alle forestillinger forskellige. Forestillingen kan spille, hvis det regner en lille smule. Paraplyer er ikke tilladt under forestillingen. I stedet anbefaler vi regnslag og regnjakker på dage, hvor der er mulighed for lidt regn.

Hvis det under forestillingen begynder at regne mere, tager vi stilling til, om forestillingen skal afbrydes for at fortsætte igen, når det holder op, eller om forestillingen helt skal aflyses. Beslutningen om at aflyse en fuld forestilling træffes først meget tæt på forestillingens start, da vi har erfaring med, at vejret ofte klarer op sidst på dagen.

I disse helt særlige tilfælde, at vi må aflyse en forestilling, ombyttes/refunderes billetterne, hvis forestillingen ikke er gået i gang. Hvis forestillingen aflyses efter en sammenlagt spilletid på over 30 minutter fra forestillingens påbegyndelse, ombyttes/refunderes billetterne ikke.