fbpx Skip to main content

Hvordan forbereder du dig, før prøverne?
Jeg drikker typisk en stor kop mælk med kaffe, lytter til musik, der giver mig lyst til at danse og nårh ja, så tager jeg måske også liiige et kig på manus.

Hvordan er det, at spille en karakter som Josephine Baker? 
At indtage karakteren som Josephine Baker er både udfordrende, helt fantastisk og en smule angstprovokerende – hun var jo på alle mulige måder et ikon. Så jeg gør mig umage.

Hvad og hvem inspirerer dig fortiden? 
Mine veninder! Jeg er omringet af seje veninder, der er godt igang med at indtage verden med 150 km. i timen. Viljestærke typer, der brænder for at komme til orde og gøre en forskel på hver deres måde. Det er simpelthen så inspirerende!

Til sidst, hvad kan publikum glæde sig til?
I kan glæde sig til at lære Josephine Baker lidt bedre at kende – hun kunne så meget andet end at danse i bananskørt. Og så kan I se frem til at komme med på en kultur- og magtkampsrejse, der giver stof til eftertanke.

SENESTE NYHEDER

Filter

Samarbejde i kampen mod ensomhed

Morten Schwarz Lausten fra Røde Kors og Christine Worre Kann fra Teatergrad deler ud om…
5. juni 2024

Filter

Mød skuespiller og sangerinde Malou Takibo

Vi er i fuld gang med prøverne på OH, JOSEPHINE på Sophienholm. I den forbindelse,…
5. juni 2024