fbpx
  • AKTIVISTERNE

Turnésalg
Teater i forsamlingshuse, foyerer og koncertsale

 

AKTIVISTERNE

 

Året er 2021. Et band er samlet, for at gøre en forskel. De vil være bandet, som får dig op af sofaen og ind i kampen mod verdens elendighed: klimakrise, Black Lifes Matter, ligestillingskamp, demokratisk underskud og så videre, så langt tankerne rækker. De vil skabe musik som vækker aktivisme og forandring – når nu politikerne har givet op, eller vist sig som en del af problemet.

Bandet tager publikum med på en tour de force gennem de seneste 60 års aktivisme i musik og billeder. De følger i de aktivistiske helte og heltinders fodspor. For på egen krop at prøve at forstå, hvad der kunne få helt almindelige mennesker til at tilsidesætte sig selv, for en større sag – og hvorfor det er så ulidelig svært i dag.

Sammen med bl.a. John Lennon, Natasja, Tracy Chapman, Beyoncé, Grieg og Annisette spørger bandet sig selv og os: Er det stadig aktivisme at drømme sig til en bedre verden fra en alt for stor dobbeltseng? Er alle BZ´erne druknet i friværdi og Barolo? Kan man overhovedet forsvare at kalde Anders Breivik for aktivist? Kan det virkelig være rigtig at det er en 17-årig skolepige som skal redde vores klode? Hvornår bliver aktivisme til civil ulydighed og terror og hvilke personlige ofre er vi villige til at gøre?

Bandet er bare ikke i tvivl – verden kalder på handling og vi skal op af sofaen og ind i kampen!

På & bag scenen

Medvirkende Rolf Hansen, Jacob Teglgaard, Christine Worre Kann + Marie Louise von Bülow
Instruktør Leiv Arne Kjøllmoen
Dramatiker Julie Petrine Glargaard
Scenograf Sir Grand Lear / Nikolaj Heiselberg Trap
Idé & koncept Teatergrad

Det praktiske

Turnéperiode 25. januar-20. februar 2021
Spillesteder Forsamlingshuse, foyerer, koncertsale og lignende
Pris 26.000 kr. + moms
Antal publikummer 100
Varighed 90 minutter
Aldersgruppe voksen
Opstillingstid 180 minutter
Nedtagningstid 120 minutter
Scenebredde 6 meter
Scenedybde 4 meter
Højde til loft 2,5 meter
Mørklægning En fordel men ikke et krav
Strøm Almindelig 220 V fra to adskilte faser
Særlige forhold Vi er åbne for dialog fra rum til rum. Scenerummet er en koncertscene

Hvad kan arrangør og publikum forvente?

AKTIVISTERNE er en crazy hybrid med lige dele teater og koncert. Som i de øvrige forestillinger sætter Teatergrad publikum i centrum i et særligt rum for en teatralsk undersøgelse af en tematik. I AKTIVISTERNE vil publikum komme til at indtage en ganske særlig rolle nemlig rollen som koncertpublikum.

Vi omdanner jeres lokale forsamlingshus eller andet rum til et koncerthus, hvor publikum vil være bandets trofaste fans. Vi blander alt det bedste fra koncerter; stemningen, ekstasen, løssluppenheden, fadøl og fest med teatrets virkemidler; vi fortæller en meningsfuld historie, der kan berøre, vække til eftertanke og spejle vores liv, kvaler og drømme.

Vi har flyttet teatret ud af teatersalen og laver en hybrid mellem koncert og teater. Ikke at forveksle med en teaterkoncert! AKTIVISTERNE bliver i form og indhold noget helt andet. Og skal man sammenligne med noget, må det være THE BEATROOTS, som Teatergrad producerede i 2018.

Forestillingen kan danne bro mellem koncert- og teaterpublikummet og tiltrække førstnævnte som en ny publikumsgruppe. Vi kan anbefale, at I laver et co-event med jeres lokale spillested/forening – og vi hjælper hjertens gerne med at lege Kirsten-giftekniv.

Info & booking kun af en hel turnéforestilling

Liv Hvalkof
Send mail til Liv
Tlf: 28 34 78 76