fbpx
  • HUSKER DU?
  • HUSKER DU?
  • HUSKER DU?
  • HUSKER DU?
  • HUSKER DU?
  • HUSKER DU?

Teater i teatersale, foyerer + fælleslokaler

 

HUSKER DU?

– en musikalsk hyldest til livet

 

Et rørende, kærligt og humoristisk portræt af et liv, hvor hukommelsen langsomt bliver sat ud af spil. I HUSKER DU? lader vi langsomt hukommelsen forgå og musikken lede vejen tilbage til de glemte minder om et levet liv med eventyr, kærlighed og kampen for at huske smagen af et jordbær.

Men når vi bliver gamle. Når vi skal dø. Så er det det her vi husker. Den her nat. Vores møde. Der kommer til at strække sig ud i det uendelige. Alt er tilgivet. Alt er glemt. Det er bare os to, der danser. For evigt.

Teatergrad genopsætter HUSKER DU? der -siden 2016 med stor succes har spillet rundt i landet. -Denne gang i en version, der er tilrettet forsamlings-huse og små scener i teaterforeninger og kulturhuse.

Forestillingen taler direkte til alle os der har mistet, eller er nære pårørende, til en person der lever sine sidste år.

På & bag scenen

Medvirkende Rolf Hansen, Marie Louise von Bülow + Christine Worre Kann
Instruktør Pelle Nordhøj Kann
Dramatiker Andreas Garfield
Scenograf Mie Riis
Musikalsk arrangør Astrid Vang-Pedersen

Praktiske oplysninger

Turneperiode Marts 2024
Pris 13.000 kr. ex. moms. To forestillinger på samme dag 20.000 kr. ex. moms
Tilskud Forestillingen er godkendt til Refusions- og Formidlingsordningen.
Antal publikummer 50
Målgruppe Ældre, deres familier + plejepersonale
Varighed 45 minutter.
Opstillingstid 90 min.
Nedtagningstid 60 min.
Scenebredde 6 meter (fleksibel)
Scenedybde 4 meter (fleksibel)

 

Booking

Mathilde Høm
mathilde@teatergrad.dk
Tlf: 4056 3795

 

Anmelderne skrev

Andreas Garfields nye stykke om demens rammer en underdreven smerte i Teatergrads bevægende plejehjemsopsætning. Med Rolf Hansen som charmerende Alzheimer-patient […] Den må være særligt fantastisk at opleve for demente sammen med deres børn eller kærester og venner. Netop fordi alle kan have så svært ved at tale om disse ting.
— Information

 

[…] en stor lille tekst, der med enkle midler går lige i hjertet på beskuerne. […] Her er intet festklædt og kultur opgejlet publikum, men i stedet er plejehjemsbeboerne til stede i det øjeblik som de deler med spillere. Hvert øjeblik gælder, for om lidt er det ovre. Glemmer du – så husker jeg alt!
— Michael Svennevig

 

    

Det er stille brutalt at opleve bevidstheden hos et menneske svinde bort og efterlade skyggen af en mand. Instruktør Pelle Nordhøj Kann har med Teatergrads musikdramatiske forestilling ’Husker du?’ undersøgt det dementes væsen med et atmosfærisk, musisk greb på behændigste vis.
— Magasinet KBH